Szakértői ajánlat

Az MKB-Euroleasing csoport 25 éve biztosít kiemelkedő minőségű pénzügyi szolgáltatást vállalati ügyfelei részére, olyan magas színvonalon, hogy számos vezető autógyártó – köztük a Toyota, a Mazda, a Honda, a Kia, a Fiat csoport vagy a Peugeot és Citroën márkákat gyártó PSA csoport - Magyarországon az MKB-Euroleasinget választotta finanszírozási partnerének. Tevékenységünk 2015-től kiegészült eszköz- és gépfinanszírozási lízing termékekkel, így ma már az autófinanszírozáson túl igen széleskörű lízing termékpalettával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Nagyvállalati partnereink számára nyújtott finanszírozási megoldásaink természetesen nem korlátozódnak az MKB-Euroleasing csoport által nyújtott lízing szolgáltatásokra. Komplex finanszírozási megoldásainkkal azokkal az ügyfeleinket várjuk, akik számára nem biztosítanak kellően testre szabható pénzügyi megoldást a hagyományos lízing szolgáltatások. Ezekben az esetekben tulajdonosunk, az MKB Bank Zrt. nagyvállalati finanszírozásban jártas szakértőivel közösen dolgozunk ki ügyfeleink részére olyan pénzügyi megoldásokat, melyek ügyfeleink gazdálkodásának egyedi igényeit figyelembe véve a banki és lízing termékek teljes termékpalettájának elemeiből épülnek fel.


BANKI KÖLCSÖNÖK, FAKTORING ÉS LÍZING MEGOLDÁSOK EGY HELYEN

Az MKB Bank 65 éves, valamint az MKB-Euroleasing 25 éves tapasztalata garancia arra, hogy az Ön vállalkozása számára megbízható és kényelmes finanszírozási megoldást dolgozzunk ki, legyen szó akár az agrár szektorban, akár a nemzetgazdaság egyéb területein működő vállalkozásról. Szakértőink széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a hagyományos banki kölcsönök, valamint lízing szolgáltatásokon túl az államilag támogatott finanszírozási konstrukciók és az EU pályázatok terén is, így akár hosszú távú, akár projekt jellegű finanszírozással kapcsolatban van szüksége pénzügyi partnerre, az MKB-Euroleasing csoport és az MKB Bank szakértői várják megtisztelő megkeresését.

Kapcsolatfelvétel

  1. Az ajánlatkéréssel kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Euroleasing Kft. Adatkezelési tájékoztatóját.

Pénzügyi szótár

Segítünk a fogalmak tisztázásában

Részletek

NHP Fix tájékoztató

Részletes információkért kattintson ide:

Letöltés